KONAKLAMALI ROMANYA&BULGARİSTAN TURU 2-3 KASIM 2024

ROMANYA&BULGARİSTAN TURU
110.00 €'den itibaren
2.11.2024
Yurtdışı Turları

2 GÜN 1 GECE

KONAKLAMALI

ROMANYA & BULGARİSTAN TURU

2-3 KASIM

KİŞİ BAŞI 110€


1.GÜN: TRANSİLVANYA & ŞATOLAR

Siz değerli ÇELEBİ TRAVEL misafirlerimiz ile belirtilen noktalarda buluşmamızın ardından araç içi ikramlar eşliğinde gece yolculuğumuza başlıyoruz. Sabah saatlerinde Bulgaristan'ın Rusçuk şehrine ulaşmamızı takiben Tuna Nehri üzerinde bulunan Dostluk Köprüsünden geçerek Romanya Giurgiu hududuna geliyoruz. Gümrük ve Pasaport işlemlerimizin ardından yol üzerinde bulunan tesisimizde kahvaltı molası veriyoruz ve sonrasında Romanya'nın Transilvanya bölgesine hareket ediyoruz. Romanya'nın en can alıcı noktası ve şatoları ile hafızalara kazınan "Transilvanya&Şatolar" turumuza başlıyoruz. Müthiş doğa ve tarihi güzellikleri içinde barındıran turumuza ilk olarak Avrupa'nın en güzel şatolarından biri olan Peleş Sarayı ziyareti ile başlıyoruz. Buradaki ziyaretimiz sonrasında Bran şehrine hareket ediyor ve burada Osmanlı tarihinde Kazıklı Voyvoda olarak bilinen III.Vlad'ın Kont Drakula filmlerine konu olmuş ve vampir efsanesinin doğduğu gizemli Drakula Şatosunu ziyaret ediyoruz. Misafirlerimiz burada meşhur isli peynirin (Kaşkaval) tadına bakabilirler ve hediyelik eşya alışverişlerini yapabilirler. Sonrasında tarihi güzellikleri ve kafeleri ile ünlü Braşov şehrine hareket ediyoruz. Ortaçağ Alman Rokoko üslubunda inşaa edilmiş tarihi yapıların yer aldığı bu güzel şehirde Kara Kilise, Şehir Surları, Korunmuş dar sokakları başlıca göreceğimiz yerler arasındadır. Tur programımızın ardından otelimize hareket ediyoruz. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin düzenleyeceği Romen gecesi turumuza katılabilirler. (ekstra kişi başı: 40-45€)

2.GÜN: BÜKREŞ - DÖNÜŞ

Sabah otelde alacağımız kahvaltı sonrası Doğu'nun Paris'i olarak hafızalara kazınan Bükreş'te şehir turumuza başlıyoruz. Doğu'nun Paris'i Bükreş'te İhtilal Meydanı, Üniversite Meydanı, Milli Tiyatro, Çavuşesku tarafından yaptırılan "Halk Evi", Atatürk Heykeli, Garnizon binası panoramik olarak göreceğimiz yerler arasındadır. Şehir turumuz sonrasında vereceğimiz serbest zamanda dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Romanya'nın her bir bölgesinden getirilmiş köy evlerinin sergilendiği Köy Müzesi turumuza katılabilirler. (ekstra 10€).  Rehberimizin belirleyeceği saatte dönüş yolcuğumuza başlamak üzere buluşuyoruz. Yol güzergahımızda Bulgaristan'ın eski başkentti ve tarihsel dokusu ile bilinen dört tepe üzerinde Yantra Nehri Vadisinde kurulu olan Veliko Tırnovo şehir turumuzu yapıyoruz ve sonrasında Kapıkule Kara Hudut kapısına gelerek gümrük ve pasaport işlemlerimiz ardından ülkemize giriş yapıyoruz. Siz değerli misafirlerimiz ile bir başka ÇELEBİ TRAVEL organizasyonunda görüşmek üzere vedalaşıyor ve sizleri aldığımız noktalara bırakıyoruz.

Tur programlarımızdan herhangi birini satın almış olan misafirlerimiz web sitemizde yer alan Tur Kullanım Sözleşmemizi kabul etmiş olur.
TUR KAYIT SÖZLEŞMESİ

ÇELEBİ TRAVEL
TEL: 0282 651 59 14
GSM: 0542 786 77 99
GSM: 0537 513 04 81
www.celebitravel.com

TUR FİYATLANDIRMALARI

Nakit: 110€
Kredi Kartı'na Tek Çekim: 110€
Tüm kredi kartları'na 12 Ay'a kadar taksit imkanı

ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER

  • 46 Kişilik Travego araç ile Ulaşım
  • Araç İçi İkramlar 
  • Program Dahilindeki Şehir turları ve  Çevre gezileri
  • 1 Gece Konaklama Oda + Kahvaltı
  • Profosyonel Rehberlik Hizmetleri
  • 1618 Nolu Turizm Kanununa Göre Zorunlu Mesleki Sorumluluk Sigortası
  • ÇELEBİ TRAVEL Refakati
 

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

  • Program Dahilinde Olmayan Tüm Özel harcamalar
  • Müze ören yeri girişleri
  • Vize işlem ücreti
  • Yeşil Pasaport Sahipleri ve AB vatandaşları vizeden muaftır
  • Yurtdışı çıkış fonu (150₺)
Bu Turu Paylaş:

TUR GENEL TANIMI

KONAKLAMALI ROMANYA&BULGARİSTAN
Gezilecek Yerler:

TRANSİLVANYA&ŞATOLAR&BÜKREŞ

Geceleme: 2 GÜN 1 GECE KONAKLAMALI
110.00 €'den itibaren

Tarih Seçiniz

Yardımamı İhtiyacınız Var?

Rezervasyon İçin Yardımamı İhtiyacınız Var? Lütfen Hertürlü Sorunuzu, Fikrinizi ve Düşüncenizi Bizimle Paylaşın.

05375130481

05427867799

+90 282 651 59 14

+90 542 786 77 99

info@celebiturseyahat.com

 
Whatsapp Whatsapp